TERVETULOA SEURAN NUORIMPIEN SÄHLYKERHOLAISTEN SIVULLE!
KAUDELLA 2023-2024 on tarkoitus aloittaa uusi sählykerho vuosina -17 ja -18 syntyneille tytöille ja pojille. Kerho toteutuu, mikäli kerholle löytyy vetäjä ja innokkaita kerholaisia.

Myös sellaiset vanhemmat pystyvät toimimaan mukana vetäjinä/ ohjaajina, joilla ei omaa pelitaustaa ole.


Sählykerho 17/18 on tarkoitus aloittaa treenikerrat elo-syyskuussa.

Treeniaika on joka sunnuntai Elmolassa klo 12.00-13.00

loma-aikojen treeneistä päätetään ryhmän kesken.Kerho maksaa seuran jäsenmaksun verran 25e / lapsi tai jos perheessä on 3 tai useampi harrastaja seurassa, kannattaa maksaa seuran perhejäsenmaksu 60e / perhe. Jäsenmaksu peritään pääseuran toimesta lokakuun aikana.

Lapsi voi käydä 2-3 kertaa kokeilemassa ennen päätöstä aloituksesta kerhossa. Kuitenkin ennen aloittamista tulee tehdä ilmoittautuminen linkin kautta. https://lft.jopox.fi/lomakkeet/2390/sabakerho-17-j...

Kerholaisella ei välttämättä tarvitse olla omaa mailaa tai suojalaseja, sillä niitä on lainattavissa seuralta pelien ajaksi. Suositellaan kuitenkin omia sisäpelikenkiä sekä juomapulloa.

LAPSELLA TULEE OLLA OMA VAKUUTUS TAPATURMAN VARALLE!

Lisätietoja kerhosta ja vetäjän tehtävistä voi kysellä Johanna Kuoppamäeltä +358 50 465 2222

Ilmoittaudu mukaan: https://lft.jopox.fi/lomakkeet/2390/sabakerho-17-j...


Seurassamme kerhojen ja joukkueiden toiminta perustuu vapaaehtoisiin vetäjiin ja valmentajiin. He ovat todella isossa roolissa tässä toiminnassa. Seura pyrkii tukemaan aloittelevia ohjaajia. Seuralla on yhteiskäytössä säbämestari kansioita, helpottamaan treenien suunnittelua. Erilaista välineistöä on myös hankittu treenikäyttöön. Pienten kerhotoiminta painottuu leikinomaiseen mailan ja pallon käsittelyn opetteluun sekä pienpeleihin aikuisten johdolla ja yhdessä aikuisten kanssa.


Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368