Tervetuloa kerran viikossa pelailemaan salibandya!

Uusia pelaajia otetaan mukaan, tule kokeilemaan!

Lopen Floorball Team tarjoaa aikuisille, niin naisille kuin miehille, mahdollisuuden pelata salibandya harrastajaporukassa.

Tule tutustumaan salibandyyn rennolla meiningillä!

Pappasähly on tarkoitettu pääsääntöisesti niille, joilla ei ole voimassa olevaa Salibandyliiton lisenssiä, poislukien LFT:n seuratoiminnassa toimihenkilöinä mukana olevat pelaajat.

Pappasählyn kausimaksu on 70€/kausi. Voit käydä 2-3 kertaa kokeilemassa ennen päätöstä aloituksesta. Kuitenkin ennen aloittamista tulee tehdä ilmoittautuminen joko linkin kautta tai ottamalla yhteyttä Timoon / Ramiin.

Kaudella 2022-2023 toimintamme periaatteena on liikuttaa yläkouluikäisiä salibandyn merkeissä!

Mukaan mahtuu lisää tyttöjä sekä poikia!

Treeneissä tärkeintä on liikkumisen ilo ja taitojen kerttyminen. Treenit toteutetaankin valmentaja johtoisesti.

Treenit ovat Elmolassa perjantaisin klo 19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-19.00

Kausimaksut: Seuran jäsenmaksu 25e / pelaaja tai jos perheessä on enemmän kuin 2 harrastajaa seurassamme maksetaan perhejäsenmaksu 60e, joka kattaa kaikkien perheen harrastajien jäsenmaksun.

Tervetuloa ilmoittautumaan LFT 15/16/17 sählykerhoon!


Tietoja käytetään vain kerhon sisäisessä viestinnässä. Ilmoittautuminen aina ennen kuin osallistuu kerhoon.

Sählykerho aloittaa treenikerrat sunnuntaina 4.9.2022
Peliaika on joka sunnuntai klo 11.30-13.00

Kausimaksut: Seuran jäsenmaksu 25e / pelaaja tai jos perheessä on enemmän kuin 2 harrastajaa seurassamme maksetaan perhejäsenmaksu 60e, joka kattaa kaikkien perheen harrastajien jäsenmaksun. Pelikerroille mukaan omat suojalasit, maila sekä pelitossut.

Lisätietoja voit kysyä Joni Salomaalta +358 40 7404316 / jo.sa@outlook.com

Lue lisää: https://lft.jopox.fi/seura/518/kerho-151617Salibandysta uusi harrastus ? Vai oletko jo vanha konkari, jota pelailu kuntoilun merkeissä kiinnostaa? Ilmoittaudu mukaan! Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla.

Jokaisella tulee olla sisäpelikengät ja oma maila. Alle 18-vuotialla tulisi olla suojalasit. Muillakin suositellaan suojalasien käyttöä!

Jokainen huolehtii, että itsellä on vakuutus tapaturmaa varten.

Mukaan kuntoilemaan voi tulla niin nuoret kuin jo varttuneemmatkin ja kaikki siltä väliltä. Ikäsuosituksena yläkouluikäisestä ylöspäin.

Perhesähly 1 - 4 vuotiaille

Perhesähly on tarkoitettu 1-4 vuotiaille (joustavasti alle eskari-ikäiset voidaan ottaa mukaan erityisesti pienenmmän sisaruksen mukana). Perhesählyllä ei ole vetäjää. Kerroilla vanhemmat ja lapset yhdessä voivat lasten ehdoilla tehdä temppuratoja, pallotteluleikkejä tai pelailua. 


Seura järjestää pallot, kartiot ja maalit kerroille.

Perhesähly kokoontuu torstaisin klo 17.00-18.00 Läyliäisten liikuntasalissa.

Syyskauden viimeinen kerta on torstai 15.12.2022

Kevät kausi aloitetaan torstaina 12.1.2023


Perhesähly maksaa seuran jäsenmaksun verran 25e / lapsi tai jos perheessä on 3 tai useampi harrastaja seurassa, kannattaa maksaa seuran perhejäsenmaksu 65e / perhe.


Lapsilla tulee olla suojalasit ja oma maila. Suositellaan sisätossuja tai sisäpelikenkiä. Tapaturman varalta on hyvä olla oma tapaturvavakuutus.


Lisätietoja voi kysellä lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839 (mieluiten viesti)